CHRISTENUNIE VERKIEZINGSPROGRAMMA PDF

Title: Voouitzien – verkiezingsprogramma ChristenUnie Tweede Kamer , Author: ChristenUnie, Name: Voouitzien – verkiezingsprogramma ChristenUnie. ChristenUnie (), ‘Vooruitzien. Christelijk-Sociaal Perspectief. Verkiezingsprogramma ChristenUnie –’, available at: http://www. Profiel: Paul Blokhuis (ChristenUnie), staatssecretaris schreef hij in en mee aan het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie.

Author: Gam Shashura
Country: Namibia
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 11 December 2005
Pages: 402
PDF File Size: 19.18 Mb
ePub File Size: 20.54 Mb
ISBN: 687-3-91207-248-5
Downloads: 6678
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nashakar

Spring naar Spring naar de inhoud Spring naar het hoofdmenu. Oog voor elkaar Verkiezingsprogramma Onze kandidaten Samaritanentour Blogs. Verkiezingsprogramma Op 21 november gaan we naar de stembus. We kiezen een nieuwe gemeenteraad, voor een vernieuwde gemeente. De wereld is volop in beweging. Voor Groningen geldt dat ook. De komende vier jaren is het weer hens aan dek, onze verkiezingsprograma staat voor veel uitdagingen.

Oog voor Elkaar | Verkiezingsprogramma – ChristenUnie Groningen (gemeente)

Het handen en veekiezingsprogramma geven aan de herindeling, bereikbaarheid, zorg, duurzaamheid, woningbouw. De dossiers die hierbij horen worden bijna elke dag wel genoemd in de krant of op tv. Binnen al deze dynamische ontwikkelingen vinden we het belangrijk om goed om ons heen te blijven kijken, voor elkaar te blijven zorgen en oog te hebben voor elkaar.

  CATALOGUE ILME PDF

Er zijn veel vwrkiezingsprogramma met wie het niet goed gaat. Achter de gordijnen van veel huizen leven mensen die het niet meer zien zitten, chronisch ziek zijn, zich eenzaam voelen of moeders die niet weten hoe ze deze maand de gymschoenen van hun kinderen moeten betalen.

We hebben oog voor kwetsbare mensen. Ieder mens is door God en naar Zijn evenbeeld gemaakt en door Hem geliefd, zo hebben we het ook beschreven in ons verkiezingsprogramma.

Verkiezingsprogramma

Maar als die mensen alles alleen doen, wordt het een onleefbare samenleving. Daar maken we ons wel zorgen over.

Gelukkig gebeuren er al veel mooie dingen in Groningen. Er gaan pannetjes soep naar de buren. Vrijwilligers rijden voor de Voedselbank. Prachtig, verkiezinbsprogramma toch komt uit enquetes vaak naar voren dat mensen eenzaam zijn.

Op alle terreinen in ons verkiezingsprogramma komt dat terug: We doen, ook in de komende raadsperiode, ons uiterste best om oog te hebben voor alle inwoners van de gemeente. Help jij christennuie mee? Belangrijkste standpunten uit het verkiezingsprogramma: Een versie waarin we kort en duidelijk ingaan op verschillende thema’s het verkiezingsprogramma in gewone taal en een versie die wat dieper op de onderwerpen in gaat.

  CAPITOLATO RISTRUTTURAZIONE APPARTAMENTO PDF

Beide versies kunt u hieronder downloaden. Klik hier voor het uitgebreide verkiezingsprogramma Klik hier voor het verkiezingsprogramma in gewone taal.