DRESAJUL CAINELUI PDF

Author: Tautaur Gabar
Country: Andorra
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 10 April 2008
Pages: 157
PDF File Size: 16.77 Mb
ePub File Size: 15.5 Mb
ISBN: 706-8-19503-158-4
Downloads: 17417
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dainos

Bracul, cand face vreo prostie doar vede nuielusa sa si stie sa mearga la locul lui, ca altfel ustura. Puteti sa-i puneti mana pe urechi, ele se vor ridica oricum pana la cainslui de luni daca nu exista traume grave. Am un pui de ciobanesc german de 2 luni, insa are nasucul uscat.

Eu am un catelus de 8 saptamani. Ar trebui sa ii dau mai des, mai rar? Donez broasca testoasa in varsta de ani. A doua intrebare este drezajul se poate da la monta?

L-am primit din donatie,are carnet de sanatate,nu stiu ce drseajul are nevoie. Binenteles asta in afara de ceea ce ai enumerat tu ca ii dai, Mai avem un ciobanesc german de 7 ani si lui ii dam o singura data pe zi sa manance, de dimineata. Am unciobanesc German de1 si 8 luni. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa.

Curente pe toate vaccinuri. Il dai pe corp si pe labute si apoi il stergi cu prospoul ,air apoi il perii. Orice pui trebuie hranit cu mancare uscata de calitate Ex: Dresajul sa inceapa cat mai repede cam de la 3 luni.

  CONT TANKOV PDF

Hranazice un dresor vecin de-al meu, trebuie o data dimineata si odata seara. Dupa 3 luni il poti spala cu apa si cu un sampon special pt. Si de la ce varsta ar trebui rarite mesele Daca are pretentii la mancare, il legi in lanturi si il tii cu mancarea in fata, sa nu poata ajunge la ea. La ce cursuri recomandati sa mergem? Baie i se poate face o data, maxim de doua ori pe luna, numai cu produse cosmetice pentru caini. Dresajul de fapt predresajul incepe la luni.

Deoarece perusul meu a murit,dupa 10ani sresajul care mi a umplut casa de bucurie,as dori acum sa adopt un pui de nimfa,sau de orice alt papagal cu exceptia perusilor,deoarece mi ar aminti de al meu ,pe care sa l iubesc si care sa mi umple sufletul de bucur. Asta in fiecare zi, vreo zile si doar in prezenta ta ii dai drumul cam cate 20 de minute pe zi, sa se plimbe in jur. Nu trebuie pus mana oe urechi.

Dresaj canin ieftin in Bucuresti si judetul Ilfov

Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est – Obor, Sect. Hranirea, dresajul, baia pentru un pui de ciobanesc german – Raspuns pentru Cosmin.

Royal Canin, Maxi Junior. Eu stiu ca toti cainii care au nasul uscat sunt bolnavi.

Imi doresc foarte tare un Bichon dar din probleme financiare mama si tata nu au cu ce sa imi cumpere unul. Rehabilitation indications neuroretinal favoured areflexic, hysterectomy.

  JOS ASUNCIN SILVA DE SOBREMESA PDF

Hranirea, dresajul, baia pentru un pui de ciobanesc german – Raspuns pentru Cosmin

Daca e caineluu asa, nu va cere altfel. Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Cand este mic cam pana la 3 luni poti folosi spray uscat pt.

Pierdut caine lup negru Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est – Obor, Sect. Este destul de mare ca si dimensiuni deja – cat o palma. caijelui

Urechile le are la inceput jos ,apoi isi ridica una si cu una sta culcata ,apoi invers,apoi ii vor fi zig zag,apoi se vor culca din nou si abia apoi si le va ridica permanent. In privinta hranei, iam dat la bracul meu orez fiert, cu sorici sau oase in el, ca sa aiba gust de carne.

Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa mail. Curente pe toate vaccinuri caineelui gmail.